Forum rekacipta, inovasi, eksperimentasi dan hasilan DIY komuniti akar umbi di Malaysia.
 
HomeLaman UtamaSearchRegisterLog in

Share | 
 

 Salam Perkenalan

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
miscellaneous



Posts : 1
Points : 3
Reputation : 0
Join date : 05/12/2010

PostSubject: Salam Perkenalan   Sun Dec 05, 2010 7:57 pm

28 tahun dari Kuala Lumpur
Back to top Go down
View user profile
Green



Posts : 7
Points : 11
Reputation : 0
Join date : 25/03/2011

PostSubject: Re: Salam Perkenalan   Fri Mar 25, 2011 2:58 am

Salam semua, Saya dari kota baru
Back to top Go down
View user profile
testpen

avatar

Posts : 1
Points : 1
Reputation : 0
Join date : 27/03/2011
Age : 39
Location : SEL

PostSubject: Re: Salam Perkenalan   Thu Apr 07, 2011 12:56 am

Salam & selamat sejahtera... very2 interesting this blog...memang saya teruja bila dapat blog camni(terutama dr m'sia).. memang berminat sesangat tentang DIY atau rekacipta ni, tak kira lah apa - apa pun atau dari mana sekalipun info yang saya dapat.. ada masa terluang saya akan cuba buat mengikut budget dan parts yang ada... my background is electronics & IT also some electrical but still need to learn more, my favorite project banyak berkaitan lampu cause ada seni yang tersendiri...Jadi mohon tunjuk ajar dan ilmu yang ada dari all friends & otai2 kat dalam ni. Semoga rekacipta mencetus idea, menggerak minda anak2 MALAYSIA!!! Sekalung tahinah...
Back to top Go down
View user profile
meni



Posts : 7
Points : 7
Reputation : 0
Join date : 29/04/2011

PostSubject: Re: Salam Perkenalan   Fri Apr 29, 2011 10:53 am

salam semua...

sy org baru disini..
amat suka apabila berjumpa forum sebegini...

diharap kita dpt berkongsi knowledge yg kita ada bersama2..

pendapat sy,forum ini perlulah dipromosikan dgn lebih 'kuat' kpd org ramai supaya forum ini tidak sunyi...
Back to top Go down
View user profile
Chein



Posts : 20
Points : 34
Reputation : 0
Join date : 05/12/2010

PostSubject: Re: Salam Perkenalan   Sat Apr 30, 2011 2:16 pm

meni wrote:
salam semua...

sy org baru disini..
amat suka apabila berjumpa forum sebegini...

diharap kita dpt berkongsi knowledge yg kita ada bersama2..

pendapat sy,forum ini perlulah dipromosikan dgn lebih 'kuat' kpd org ramai supaya forum ini tidak sunyi...

Selamat datang! Memandangkan dah ada dua orang mintak siapkan, saya akan "cepatkan" sikit, insyallah.

Forum nie masih dikira setahun jagung, masih bertatih.. Smile sebarang promosi di kalangan rakan-rakan dan kenalan adalah dialu-alukan, harap dapat memeriahkan lagi forum nie.. Smile
Back to top Go down
View user profile
khairulkaizer



Posts : 1
Points : 1
Reputation : 0
Join date : 11/08/2011

PostSubject: Re: Salam Perkenalan   Thu Aug 11, 2011 3:52 pm

salam bro.. sy dr melaka.. mmg mnat sngat diy ni.. bnyk cari idea dr internet,,
Back to top Go down
View user profile
mfar_1908



Posts : 1
Points : 1
Reputation : 0
Join date : 07/04/2012

PostSubject: Re: Salam Perkenalan   Sat Apr 07, 2012 12:18 am

salam semua...harap dpt berkongsi maklumat n bertukar pendapat..
Very Happy Very Happy
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Salam Perkenalan   

Back to top Go down
 
Salam Perkenalan
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Rekacipta.net :: Sudut Ahli :: Perkenalkan Diri Anda-
Jump to: