Forum rekacipta, inovasi, eksperimentasi dan hasilan DIY komuniti akar umbi di Malaysia.
 
HomeLaman UtamaSearchRegisterLog in

Share | 
 

 Salam......Apasal lerr lambat sangat aku terrrjumpa website niee???

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
nascomelectronic

avatar

Posts : 1
Points : 3
Reputation : 0
Join date : 29/12/2012

PostSubject: Salam......Apasal lerr lambat sangat aku terrrjumpa website niee???   Sat Dec 29, 2012 10:42 pm

Salam...

Very Happy Pertama sekali nak ucapkan tahniah dan jutaan terima kasih kepada
admin @ webmaster rekacipta.net @ pengendali website niee.. Smile
sebabnya...terlalu lama sangat aku ternanti-nantikan website sebegini rupa bounce

Pencarian pertama 'nak beli solar' di google search .....
Tersesat pula ke website rekacipta.net sunny
Tersenarai website rekecipta.net niee dalam top 5 search tersebut...

.....Terus klik dan baca ... cheers memang best juga ..
Kira cam ada kamisteri lerr dalam jiwa niee flower hahhaha

Saya amat berharap sangat agar semua ahli di rekecipta.net dapat
bertukar-tukar idea + pengalaman + mungkin kita boleh buat networking

Bercerita mengenai diri aku...
Ada workshop (bengkel buruk jerr kat Kluang,Johor)
Kebetulan dah ada kedai niee...Cadang nak kumpul ahli-ahli kat sini...
Mungkin boleh bantu aku nak tubuhkan one stop centre di tempat aku..
Khusus untuk kaki-kaki godek cam kita niee..

Insya'allah jika paperwork kita semua ok..aku cadang buka kelas basic electronic untuk student..
Untuk menarik minat pelajar2 sekolah...
Aku memerlukan khidmat nasihat dari otai-otai kat sini lerr.. scratch

Aku niee kerjanya repair Tv jerr..
Mungkin ada sesapa yang punyai idea sama kepala otak ngan aku boleh lerr berkenalan kat sini..
Ok..harap dapat reply ..

Back to top Go down
View user profile http://www.nascomelectronic.com
haha



Posts : 2
Points : 4
Reputation : 0
Join date : 02/01/2013

PostSubject: Re: Salam......Apasal lerr lambat sangat aku terrrjumpa website niee???   Wed Jan 02, 2013 1:59 am

sy diminta untk mlakukan 1 final projek kejuruteraan awam berkaitan dgn bahan dan binaan, bahan yg digunakan untuk membuat binaan tersebut mestilah brtemakan green technology ( produk inovasi )..kerjasama anda sngat2 dihargai & disertakn dgn ucapan trima kasih
Back to top Go down
View user profile
Chein



Posts : 20
Points : 34
Reputation : 0
Join date : 05/12/2010

PostSubject: Re: Salam......Apasal lerr lambat sangat aku terrrjumpa website niee???   Sat Jan 05, 2013 6:08 am

nascomelectronic wrote:
Salam...

Very Happy Pertama sekali nak ucapkan tahniah dan jutaan terima kasih kepada
admin @ webmaster rekacipta.net @ pengendali website niee.. Smile
sebabnya...terlalu lama sangat aku ternanti-nantikan website sebegini rupa bounce

Pencarian pertama 'nak beli solar' di google search .....
Tersesat pula ke website rekacipta.net sunny
Tersenarai website rekecipta.net niee dalam top 5 search tersebut...

.....Terus klik dan baca ... cheers memang best juga ..
Kira cam ada kamisteri lerr dalam jiwa niee flower hahhaha

Saya amat berharap sangat agar semua ahli di rekecipta.net dapat
bertukar-tukar idea + pengalaman + mungkin kita boleh buat networking

Bercerita mengenai diri aku...
Ada workshop (bengkel buruk jerr kat Kluang,Johor)
Kebetulan dah ada kedai niee...Cadang nak kumpul ahli-ahli kat sini...
Mungkin boleh bantu aku nak tubuhkan one stop centre di tempat aku..
Khusus untuk kaki-kaki godek cam kita niee..

Insya'allah jika paperwork kita semua ok..aku cadang buka kelas basic electronic untuk student..
Untuk menarik minat pelajar2 sekolah...
Aku memerlukan khidmat nasihat dari otai-otai kat sini lerr.. scratch

Aku niee kerjanya repair Tv jerr..
Mungkin ada sesapa yang punyai idea sama kepala otak ngan aku boleh lerr berkenalan kat sini..
Ok..harap dapat reply ..


Selamat datang bro nascom Very Happy

Aiseh jauh la pulak kat kluang, kalau dekat area lembah klang ke boleh le lepak2 teh tarik..

Sebenarnya kalau minat nak mengajar, tips saya boleh bagi, pertama kena kenal mana2 cikgu sekolah yg ada, mintakkan contact cikgu yang jaga bab kokurikulum, cikgu yg jaga subjek rekacipta, kemahiran hidup dan yg seangkatan.. offer untuk buat kelas / bengkel / mentor percuma untuk budak2.. setengah hari pun cukup, masa hujung minggu / cuti sekolah, tempat boleh guna je makmal/bengkel kat sekolah.. Tujuan nye untuk dapat kredibiliti.. make sure jugak masa buat bengkel tu ambik gambar apa yang patut sebagai bukti.. Very Happy kalau ada video budak2 happy godek2 elektronik lagi bagus,

lepas tu boleh la mula contact sekolah2 lain, pejabat pendidikan ke, dsb, mungkin boleh offer kelas berbayar pulak, cadang elok utk buat kat makmal2 sekolah je dulu..alat banyak, tempat selesa, modal tak payah keluar sgt,.. dah lama2 sikit baru pikir upgrade, mintak dana dsb..

Saya tahu sorang kaki godek yang offer mcm ni kat sekolah2, boleh la dpt income sampingan hujung2 minggu..
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Salam......Apasal lerr lambat sangat aku terrrjumpa website niee???   

Back to top Go down
 
Salam......Apasal lerr lambat sangat aku terrrjumpa website niee???
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum Rekacipta.net :: Sudut Ahli :: Perkenalkan Diri Anda-
Jump to: